Kuubalainen serenadi

Koe alkuperäinen Kuuba

Koe alkuperäinen Kuuba tällä ainutlaatuisella unohtumattomalla kiertomatkalla. Kuuba‐asiantuntija Folke West selostaa maan kiehtovan historian ja orastavan tulevaisuuden mahdollisuudet. Näe Kuuban hienoimpia kaupunkeja, aitoa maaseutua, suurenmoista luontoa ja ennen kaikkea tutustu tähän iloiseen kansaan.

Lentotiedot

22.10. Helsinki – Amsterdam 07.00 – 08.35 KLM
22.10. Amsterdam – Havanna 10.20 – 14.35 KLM
25.10. Havanna – Santiago de Cuba, aikataulu tarkentuu myöhemmin
3.11. Havanna – Amsterdam 20.15 – 10.35+1 KLM
4.11. Amsterdam – Helsinki 13.50 – 17.15 KLM

18.2. Helsinki – Havanna 16.45 – 21.30 Finnair
21.2. Havanna – Santiago de Cuba, aikataulu tarkentuu myöhemmin
1.3. Havanna – Helsinki 23.30 – 16.35+1 (2.3.) Finnair

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
– viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
– 59 – 45 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
– 44 – 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 25% matkan hinnasta
– 30 – 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
– 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia matkaehtoja (Yleiset valmismatkaehdot ja Lomalinjan lisä- ja erityisehdot). 1.7.2018 alkaen tehtäviin varauksiin sovelletaan Yleisiä Matkapakettiehtoja sekä Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja.

Matkan hinta perustuu 25.10.2017 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Matkalle tarvitaan Kuuban turistikortti.
Tarvitsemme syntymäaikanne sekä matkalla käytettävän passin numeron ja voimassaoloajan jo varauksen yhteydessä tai viimeistään 2 kuukautta ennen matkaa. Tiedot voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen matkustaja(ät)lomalinja.fi

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Maat ja alueet -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.

Majoitus

Päivät 1–4 ja 11-13 Havanna, Tryp Habana Libre ****, 5 yötä*
Historiallinen 1950-luvun keskitason hotelli, 25 kerrosta yli 500 huonetta ja sviittejä, 4 ravintolaa, 4 baaria, 24 tuntia palveleva kahvila, useita kokoushuoneita, wifi, laaja uima-allas alue. Upea yökerho ylimmässä kerroksessa, jossa joka ilta show, elävää musiikkia ja disco. Tilavat huoneet hyvä perus varustus, hieno näköala, maksullinen wifi.

Päivät 4-6 Santiago de Cuba, Gran Hotel Santiago, ****, 2 yötä
Vasta restauroitu keskitason hotelli, jolla erinomainen sijainti Santiagon keskustan kävelykadun varrella, siistit huoneet, ravintola, viihtisä baari, neljä kerrosta  ei hissiä. Huoneissa hyvä perusvarustus, maksullinen wifi.

Päivät 6-8 Camagüey, Hotel Colon ***, 2 yötä
Entinen virallinen kaupungin keskitason hotelli, rakennettu 1920-luvulla, sen yleisissä tiloissa tyylikäs siirtomaa ajan sisutus. Hyvä sijainti keskustan kävelykadun varrella, viihtyisä patio, jossa ravintola ja baari. Lisäksi Lobbyssa on toinen baari. Huoneissa perusvarustus.

Päivät 8-9 Santa Clara, Villa La Granjita***, 1 yö
Kauniissa puistomaisemassa sijaitseva keskitason bungalow tyyppinen hotelli. Viihtyisä uima-allas alue, jossa esitetään joka iltainen show, baari/ kahvila, viihtyisä ravintola, pieni kauppa. Kaksikerroksiset bungalowt sijaitsevat kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Huoneissa hyvä perusvarustus. Maksullinen wifi.

Päivät 9-11 Trinidad, Casa Particular -kotihotelli, 2 yötä
Folke Westin katsastamat kotihotellit sijaitsevat Trinidadin keskustassa 5 minuutin kävelyetäisyydellä Vanhaan kaupunkiin. Hyvin siivotuissa huoneissa on ilmastointi ja oma suihku – wc . Lisäksi jääkaappi ja puhelin. Huoneiston yleisissä tiloissa aamiaishuone ja seurustelutilat. Runsas aamiainen tarjotaan toivomuksien mukaisesti.

HUOMIO ! Kuubalaisten hotellien perusvarustus:  WC / Suihku , AC kylmälaite , Jääkaappi , TV ,  turvalokero (saattaa olla maksullinen)

 

*18.2. lähdöllä yhteensä 4 yötä